Start


Kontakt

Klassisk massage

KINO-praktik

Neuromuskulär terapi

Smärtlindrande massage

Positionell Relaxationsteknik

Triggerpunktsbehandling

Energi Magnet Massage

Nikken

Nyheter

KranioSacral

Hemövningar


Nikken

Nikkens enkla filosofi förespråkar förebyggande åtgärder och ett liv i balans för att uppnå totalt välbefinnande. Nikkens unika och revolutionerande produkter kombinerar vetenskap med naturliga lösningar och urgammal kunskap med modern teknologi. Nikken började i Japan med en vision om bättre livskvalitet genom praktiska lösningar till den moderna vardagens problematiska aspekter. Detta banbrytande koncept mynnade ut i de Fem hälsopelarna och ledde till att Nikken blev världsledande inom teknologier som främjar välbefinnande.

Namnet Nikken förenar två japanska ord: Nihon (Japan) och Kenko (hälsa). Som oberoende Nikken distributör arbetar jag med företagets alla produkter. Produktsortiment består av artiklar inom välbefinnande som har tagits fram enligt den allra senaste tekniken.

Produkterna finns i fyra kategorier; miljö, näring, motion och vila/avslappning. • Luft och vatten - utan dessa två element skulle vi inte kunna överleva. Luften vi andas och vattnet vi dricker förorenas hela tiden i allt större utsträckning och kvaliteten undermineras.

 • God näring, god hälsa. Får du i dig det rekommenderade dagliga intaget av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen? När du väljer dina kosttillskott är det viktigt att välja produkter av hög kvalitet som framställts med rena råvaror. Nikken använder endast de allra bästa ingredienserna och mest framstående tillverkarna för att göra det så lätt som möjligt för dig att få all den näring du behöver för att leva ett aktivt liv.

  Vi använder de renaste ingredienserna för att förse dig med produkter av högsta kvalitet. Våra råvaror genomgår en intensiv tillväxt- och förberedelsecykel, utvecklad för att bevara alla vitaminer, mineraler och näringsämnen i frukt och grönsaker. Nikkens sortiment av näringsprodukter består av kosttillskott med essentiella näringsämnen för såväl grund-läggande som specifika näringsbehov.

 • Vila och avslappning utgör grunden för ett Wellness Home och är fundamentalt för att minska stressen i den moderna vardagen. Under denna rubrik kan Du bl.a hitta produkter inom kategorin sovsystem, energigivande smycken, långvågig IR-teknik och produkter med tredimensionellt magnetfält. Exempel på några av dessa produkter är: • • Naturlig hudvård. Huden är kroppens största organ och är inte bara en barriär som skyddar mot yttre element; den reglerar också kroppens temperatur och blodtryck samt skyddar mot sjukdomar. Din huds välmående är ovärderligt och med ren och naturlig hudvård kommer den att vara vackrare och i bättre skick än någonsin.

  Naturligt utvunna ingredienser. Hög koncentration av aktiva botaniska extrakt. En ren produkt fri från parfym. Seisho är en komplett hudvårdsserie som kombinerar vetenskapligt beprövade ingredienser med kraftfullt koncentrerade organiska komponenter för att ge Dig det Du behöver för att uppnå en strålande frisk hy!

  Jag har arbetat som oberoende Nikkenkonsulent sedan 2003. Hör gärna av Dig om Du vill veta mer om Nikkens produkter. Kolla också gärna in hemsidan:

  Då jag också behandlar hästar, så har jag utökat sortimentet av bl.a magnetprodukter för hästar genom att även vara återförsäljare för Magnet Health.